Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Nov 21, 2021

Zorgen de gebeurtenissen in de buitenwereld ervoor dat jij niet meer weet waar je aan toe bent en maak je je veel zorgen?

Verlang je ernaar om meer rust en vertrouwen te voelen in deze uitdagende tijd?

Het verschil tussen verzuipen of op de golven surfen is de mate van bewustzijn waar je toegang toe hebt. Hoe meer...


Nov 7, 2021

Vandaag wel een hele bijzondere podcast. Gelukkig ben ik van #primaisperfect anders had ik dit waarschijnlijk niet met je gedeeld.

Ik had een prachtig gesprek met Marian van Tour, spiegelcoach en bloesemtherapeut. Helaas bleek er technisch iets mis met de opname.

Tja… wat te doen? Ik moest er een nachtje over slapen...


Oct 31, 2021

Ik dacht dat het nummer Rollercoaster speciaal voor 2020 was geschreven, maar 2021 lijkt vorig jaar wel te overtreffen. Zowel in de buitenwereld als ook in mijn persoonlijke leven is het een ‘rocky year’. 

Wanneer je voor grote uitdagingen of veranderingen staat, is het wijs om jezelf alle ruimte en tijd te geven om...


Oct 24, 2021

Omdat ons brein erop gericht is ons altijd te willen behoeden voor ‘gevaar’, is het gevolg daarvan dat je heel vaak niet doet wat je eigenlijk wilt.

Het moeilijke is dat dit zo gewoon wordt, dat je niet eens in de gaten hebt, dat je dat doet. Je weet niet eens meer wie je ‘eigenlijk bent en wat je eigenlijk wilt....


Oct 17, 2021

Femke Hertog en ik leerden elkaar kennen via de MPOP Community van Simone Levie waar we beiden leerden hoe je een online business bouwt. Femke is creative business coach en helpt vrouwelijke ondernemers bij het omzetten van hun missie en plannen naar een creatief concept. 

In deze podcast neemt Femke ons mee in haar...