Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

May 30, 2021

“Ja maar, zie je dat dan niet?” Nee. Soms ziet iemand iets echt niet. Hoe onbegrijpelijk dat ook lijkt voor jou als jij iets juist overal ziet.

Zo zijn er mensen die alleen maar gevaar zien. Of problemen. Terwijl voor anderen de mogelijkheden en oplossingen voor het oprapen liggen. 

In deze podcast wil ik je...


May 30, 2021

Tijdens het maken van #133 raakte ik ineens helemaal geïnspireerd om nog een bonusaflevering te maken. Dat is deze geworden. En eigenlijk wilde ik niet alleen een podcast voor je opnemen, maar daar ook nog een mooi cadeautje bij doen.

En zo geschiedde.

Deze aflevering is speciaal voor jou als je jezelf herkent in waar...


May 23, 2021

Afgelopen week zat ik met de groep deelnemers aan het traject Stap in de Rol van je Leven op een unieke locatie met het mooiste uitzicht van Nederland. 

Dankbaar, voldaan en een beetje weemoedig, want we hebben bijna een jaar lang lief en leed met elkaar gedeeld en het traject zit er nu op.

Zoals je vast wel weet, hou...


May 16, 2021

Vandaag deel ik een verhaal met je wat mij weer deed inzien dat je nooit kunt weten hoe een koe een haas vangt. Ik dacht dat ik een training had gevolgd om te leren Clubhousen, wat het me opleverde was een zomervakantie. 

Veel luisterplezier!