Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Jun 29, 2023

Deze week was ik te gast in de Helden en Hordes podcast van Eddy Boom, propositie coach en 'Slogan Koning'.

Eddy heeft mij afgelopen tijd geholpen om mijn boodschap helder te krijgen. Wat doe ik, voor wie en op welke manier en wat maakt mij anders dan anderen.

Superfijn was die samenwerking. En tijdens onze sessies...


Jun 27, 2023

Mijn allereerste video ooit is nog steeds mijn meest bekeken YouTube filmpje. Ik heb daar destijds zonder aarzeling meteen de techniek gedeeld die voor mij voelde als levensreddend: De gevoelsomdraaitechniek. De beste techniek die ik ooit heb geleerd in mijn NLP-trainingen.

Deze techniek kwam als geroepen in een tijd...


Jun 27, 2023

Het meisje achter de haringkraam moest mij nee verkopen. Triomfantelijk zei ze: "Ik ben helemaal los!"

En ze keek zoooo blij! Dat beeld staat op mijn netvlies gebrand. En ik besef: Los zijn is eigenlijk het mooiste wat je kan overkomen. Durven zwemmen in de zee van onzekerheid. Wie zie je dat vol overgave doen?

Ik...


Jun 26, 2023

Sinds ik naar Amsterdam ben verhuisd, ben ik in een totaal ander leven gestapt. En dat heeft ook gevolgen voor mijn flow.

Waar ik mezelf afgelopen maanden weinig echte inspiratie voelde, is het ongekend wat er nu in een kleine week allemaal al uit mijn handen komt. Wat heerlijk. En dat in een tijd dat de meeste...


Jun 23, 2023

Een korte podcast vanuit "mijn achtertuin".

Nou ja... niet helemaal. Eerlijk gezegd heb ik helemaal geen tuin. Er is wel een alternatief. Maar daar zat wat schaamte en oordeel op. Ik had behoorlijk veel gehoord: "Daar ga je toch niet echt heen he?" 

Maar vandaag dacht ik:

 "F*ck it! Wiens leven is dit ook alweer? Wat...