Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Oct 31, 2021

Ik dacht dat het nummer Rollercoaster speciaal voor 2020 was geschreven, maar 2021 lijkt vorig jaar wel te overtreffen. Zowel in de buitenwereld als ook in mijn persoonlijke leven is het een ‘rocky year’. 

Wanneer je voor grote uitdagingen of veranderingen staat, is het wijs om jezelf alle ruimte en tijd te geven om tot rust te komen en weer vaste grond onder je voeten te voelen. Maar vaak komt dat er niet van en gunnen we onszelf de rust niet of denken we niet dat dat mogelijk is. Wanneer je voor grote uitdagingen of veranderingen staat, is het wijs om jezelf alle ruimte en tijd te geven om tot rust te komen en weer vaste grond onder je voeten te voelen. Maar vaak komt dat er niet van en gunnen we onszelf de rust niet of denken we niet dat dat mogelijk is. 

Zelf heb ik deze week besloten een periode van 40 dagen in te lassen waarin de focus vooral op mezelf ligt en op de vraag: “Wat heb ik nu nodig?”

Toen ik 2 jaar geleden een challenge met mezelf afspraak om 100 dagen oncomfortabel lang te gaan mediteren, kwam er al op dag 17 zo’n grote doorbraak, dat ik van schrik abrupt stopte met mediteren. De weken en maanden  daarna was ik bezig met de inzichten een plek geven. Dus ik ben benieuwd hoe deze 40 dagen periode gaat zijn.
En… als je mee wilt reizen omdat ook jij voelt dat je ergens doorheen wilt of de nodige ballast hebt op te ruimen, je bent van harte welkom om mee te doen. Hoe? Dat hoor je ook in deze episode!

Veel luisterplezier. 

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-141/