Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Oct 17, 2021

Femke Hertog en ik leerden elkaar kennen via de MPOP Community van Simone Levie waar we beiden leerden hoe je een online business bouwt. Femke is creative business coach en helpt vrouwelijke ondernemers bij het omzetten van hun missie en plannen naar een creatief concept. 

In deze podcast neemt Femke ons mee in haar verhaal. Een hele pittige jeugd, een zware burn-out en een intens verwerkingsproces brachten haar meer en meer op het spirituele pad en zorgden ervoor dat ze uiteindelijk volledig besloot te gaan voor het ondernemerschap, iets waarvan ze ergens altijd wist dat dat haar pad was.

Succesvolle en intensieve jaren volgden, totdat ze anderhalf jaar geleden, bij de start van de Coronacrisis aan alles voelde: “Dit klopt niet!” Ik had in die tijd hetzelfde en Femke volgde mijn pad actief via de FB Groep De Hele Olifant. 

Afgelopen anderhalf jaar zijn we beiden op onze eigen manier heel intensief bezig geweest met onderzoeken, ontdekken en opruimen. Onderzoeken en ontdekken van nieuwe eigen waarheden over de wereld en over onszelf en de mens in het algemeen. En met het opruimen van alle ballast en bagage die daarbij naar boven komt, in onszelf.

Zoals je zult horen is Femke enorm open minded en is niks haar te gek. We kijken samen terug op de afgelopen anderhalf jaar. ‘Wakker’ worden gaat in verschillende fasen en is eigenlijk een proces wat nooit stopt. Heerlijk om samen achteraf die verschillende fasen te herkennen en ook te kunnen lachen om hoe je in dat proces soms reageert op manieren waarvan je achteraf denkt: “Eh… was dat nou wel zo slim?” Ook de pijnlijke periodes en confrontaties met jezelf en je omgeving, wat allemaal bij het ontwakingsproces hoort, komen aan bod. 

Ik zou zeggen, ga gewoon lekker luisteren en laat je inspireren door dit mooie gesprek met Femke wat vol zit met waardevolle inzichten, ervaringen en inspiratie.

Veel luisterplezier. 

Ga voor de shownotes naar mijn website:

https://zoninjeleven.nl/episode-139/