Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Oct 29, 2023

httpsIn deze podcast ontdek je hoe je heftige gebeurtenissen, zoals oorlog en conflict kunt gebruiken om meer vrede in de wereld te brengen. 

En verder komt o.a. het volgende aan bod:

  • Vier jij het leven of vind je ouder worden verschrikkelijk?
  • Waarom ik mijn verjaardag in galajurk wilde vieren.
  • Waarom ik een intensief...


Oct 22, 2023

Het zat me afgelopen tijd dwars. Was ik nou dingen aan het uitstellen, wat voelde zwaar?

Totdat ik besefte: Het kan anders he? In plaats van doorduwen als iets niet zo fijn voelt... dan is er iets anders de bedoeling.

En toen ontstond het spontane idee voor de Shift to S.H.I.N.E. 5-daagse, waar iedereen die dat wil aan...


Oct 22, 2023

Wat is wat ik voor het gemak maar even noem ‘traditionele persoonlijke ontwikkeling’ en hoe komt het dat je je daar uiteindelijk niet structureel beter van gaat voelen?

Veel mensen zijn nog heel druk bezig met van A naar Beter te komen. Er moet van alles verbeterd en overwonnen worden. En je ziet zelfs dat hele...


Oct 15, 2023

De eerste aflevering van mijn vernieuwde Zon in je Leven Podcast gaat over hoe je triggers kunt gebruiken om vanuit meer ontspanning en vertrouwen te ondernemen, zodat je kunt stoppen met die slopende doe-modus en veel meer vrijheid en vervulling gaat ervaren.

Triggers zijn reacties die vanuit je onderbewuste naar boven...