Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Mar 17, 2023

Wanneer je het leven altijd als zwaar hebt ervaren, is het een verademing als je erachter komt dat er meer is. Persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit kunnen je enorm helpen om je blik te verruimen, positief te denken, meer mogelijkheden te zien en meer van jezelf te houden.

Hierdoor kun je beter voor jezelf kiezen,...


Mar 15, 2023

Het is heerlijk om je te omringen met gelijkgestemden. Je hebt aan een half woord genoeg, je voelt je gezien, gehoord, gewaardeerd, goed voor je zelfvertrouwen.

Maar is dat zo? Of kan het ook een valkuil zijn? In deze episode neem ik je graag mee in hoe ik dit zie en wat ik op dit punt heb geleerd uit mijn ervaringen op...


Mar 14, 2023

Time flies. Vandaag, op de 20e verjaardag van onze dochter vertel ik je meer over het roer dat omgaat in mijn bedrijf.

En ik blik terug op het moment in 2018 dat ik wist:

“Zo kan ik niet verder. Ik voel me gevangen in mijn eigen succes. Dit is geen vrijheid, hier was het me niet om te doen!”

Blijkbaar had ik een...


Feb 12, 2023

Het vergt moed om jezelf los te maken uit de groep en je eigen geluid te laten horen. Want het voelt onveilig en bedreigend. Dan maar liever een onopvallend kuddedier of copy paste beest.

Of toch niet? Als je diep van binnen voelt dat dat niet je plek is en dat je wel degelijk wilt leren staan voor jezelf, dan is deze...


Feb 9, 2023

In deze aflevering neem ik je mee in een voorbeeld van hoe idioot je kunt doen als je gedreven wordt door perfectionisme. 

Het is een komisch verhaal, maar eigenlijk is de ondertoon natuurlijk helemala niet grappig. Want hoever ga je? Waar ben je in hemelsnaam mee bezig. En waarom? Tegen welke prijs?

Wil je reageren of...