Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Oct 24, 2021

Omdat ons brein erop gericht is ons altijd te willen behoeden voor ‘gevaar’, is het gevolg daarvan dat je heel vaak niet doet wat je eigenlijk wilt.

Het moeilijke is dat dit zo gewoon wordt, dat je niet eens in de gaten hebt, dat je dat doet. Je weet niet eens meer wie je ‘eigenlijk bent en wat je eigenlijk wilt. Je wordt een persoon die veilig uit de buurt blijft van confrontatie, afwijzing en mogelijke mislukkingen.

Dat je daar uiteindelijk doodmoe, doodongelukkig of doodziek van kan worden, tja daar denk je natuurlijk niet bij na. Totdat je de gevolgen gaat merken. 

Hopelijk helpt deze podcast om je weer van dit soort mechanismen bewust te maken in je eigen leven.

Heel veel luisterplezier!! 

https://zoninjeleven.nl/episode-140/