Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Jul 26, 2023

Persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnsgroei en spiritualiteit zijn natuurlijk prachtige manieren om te groeien als mens.

En toch kunnen ze je ook doodongelukkig maken. Als jij blijft hangen in de illusie dat je denkt nog een betere, verlichtere, geheeldere versie van jezelf te moeten worden.

Voor je het weet, blijf je...


Jul 25, 2023

Het is zo verleidelijk om te blijven denken dat het antwoord in de toekomst ligt.

Dat straks alles anders is. Dat je dan wel die rust ervaart. De ruimte om orde in de chaos te scheppen. Dat je dan wel aan jezelf toekomt. En serieus werk maakt van dingen echt structureel anders doen.

Maar, je houdt jezelf voor de gek....


Jul 22, 2023

“Ik moet meer van mezelf leren houden (zelfliefde) en ik moet goed voor mezelf zorgen!”

Is dat ook wat jij (nog) gelooft? Dat dat de sleutel is naar geluk?
En heb je al gemerkt dat het niet werkt? Niet echt? Niet duurzaam?

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat zulke (zelf)liefde eigenlijk geen liefde is, maar...


Jul 19, 2023

Er zijn in feite maar 2 emoties: Liefde en Angst

Ik las hierover in ECIW (Een Cursus in Wonderen (TB H13, par. 5), het boek dat mijn leven heeft veranderd en waar ik nog elke dag mee bezig ben. 

De cursus beschrijft hoe Liefde gedeeld kan worden en Angst niet. Liefde is universeel en angst is eigenlijk een vorm...


Jul 16, 2023

Veel mensen denken dat pijn iets is wat ze zouden moeten vermijden. Maar ik ben van mening dat pijnvermijders maar half leven! Want je groeit juist door pijn, dat heb ik wel ontdekt dankzij het daten. 

Ben jij je ook maar een beetje bewust van hoeveel beslissingen jij wel of niet neemt omdat je pijn wilt vermijden? Als...