Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Sep 30, 2018

We leven vrijwel continu in het verleden. Dankzij onze overtuigingen, onze ervaringen, onze kennis tot op dit moment. Ergens is dit onontkoombaar, zoals ik in deze episode uitleg, maar de kunst is om niet vast te komen te zitten in je verleden. En jezelf allerlei sprookjes te blijven vertellen. Want dan komt je leven...


Sep 23, 2018

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt lichamelijke klachten, pijntjes en ziekten niet los zien van je geest als je op zoek bent naar genezing, herstel of een oplossing.

Jarenlang had ik geen idee en raakte ik alleen maar boos en gefrustreerd als mijn lichaam weer eens niet wilde meewerken....


Sep 17, 2018

Een ochtendritueel hebben is 'hot'. Waarom? Waar is het goed voor? Hoe krijg je het in je systeem? Hoe houd je het vol? En wat is mijn ochtendritueel?

In het tweede deel van deze podcast gaat het over dingen 'een plekje' geven, zoals mensen dat vaak noemen. Ik vertel je waarom ik hier zo heel erg in geloof en waarin...


Sep 10, 2018

Hypnose. Voor veel mensen iets waar een aura van geheimzinnigheid en mysterie omheen hangt. Niet iets waar je in eerste instantie aan denkt als je een probleem wilt oplossen of van een angst of lichamelijke klacht af wilt komen, toch? 

En dat is zonde. Want het is vooral het onbekende dat maakt dat deze supermooie...


Sep 2, 2018

Hoe kan het dat sommige mensen doen wat anderen niet durven? Waarom blijft de een hangen in zijn comfortzone en waagt de ander wel de sprong? Kun je ook leren je grenzen te verleggen en te leven vanuit meer (zelf)vertrouwen?

Aanvullende informatie bij deze aflevering kun je nalezen in de shownotes via