Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Mar 27, 2023

Als je zou weten dat je met de kraan open dweilt, dan zou je toch onmiddellijk de kraan eerst dichtdraaien?

In deze aflevering wil ik je duidelijk maken hoe zinloos het is dat we van alles in de buitenwereld proberen te veranderen, terwijl dat nooit blijvend effect kan hebben wanneer het niet in overeenstemming is met...


Mar 17, 2023

Wanneer je het leven altijd als zwaar hebt ervaren, is het een verademing als je erachter komt dat er meer is. Persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit kunnen je enorm helpen om je blik te verruimen, positief te denken, meer mogelijkheden te zien en meer van jezelf te houden.

Hierdoor kun je beter voor jezelf kiezen,...


Mar 15, 2023

Het is heerlijk om je te omringen met gelijkgestemden. Je hebt aan een half woord genoeg, je voelt je gezien, gehoord, gewaardeerd, goed voor je zelfvertrouwen.

Maar is dat zo? Of kan het ook een valkuil zijn? In deze episode neem ik je graag mee in hoe ik dit zie en wat ik op dit punt heb geleerd uit mijn ervaringen op...


Mar 14, 2023

Time flies. Vandaag, op de 20e verjaardag van onze dochter vertel ik je meer over het roer dat omgaat in mijn bedrijf.

En ik blik terug op het moment in 2018 dat ik wist:

“Zo kan ik niet verder. Ik voel me gevangen in mijn eigen succes. Dit is geen vrijheid, hier was het me niet om te doen!”

Blijkbaar had ik een...