Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Feb 12, 2023

Het vergt moed om jezelf los te maken uit de groep en je eigen geluid te laten horen. Want het voelt onveilig en bedreigend. Dan maar liever een onopvallend kuddedier of copy paste beest.

Of toch niet? Als je diep van binnen voelt dat dat niet je plek is en dat je wel degelijk wilt leren staan voor jezelf, dan is deze...


Feb 9, 2023

In deze aflevering neem ik je mee in een voorbeeld van hoe idioot je kunt doen als je gedreven wordt door perfectionisme. 

Het is een komisch verhaal, maar eigenlijk is de ondertoon natuurlijk helemala niet grappig. Want hoever ga je? Waar ben je in hemelsnaam mee bezig. En waarom? Tegen welke prijs?

Wil je reageren of...