Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Jan 28, 2024

"Ik verwacht natuurlijk wel dat een aantal van jullie daar straks de prijzen in de wacht gaan slepen he?"

Grappig. Sommige mensen gaan daar helemaal van aan. Mijn vuur is dan meteen finaal weg.

Als de focus voornamelijk ligt op presteren in plaats van plezier, heb je aan mij een slechte.

Niet voor niets liep ik...


Jan 14, 2024

  • Beschouw jij jezelf als (spiritueel) bewust?
  • Zo ja, merk je dat je ondanks dat je behoorlijk wat hebt gedaan op spiritueel en zelfhulpvlak, het je uiteindelijk keer op keer niet dat opleverde wat je had gehoopt? 
  • Heb je wel eens het idee dat het je niet lukt om je echt gelukkig te voelen, omdat je de dingen die je...


Jan 10, 2024

Gisteravond was ik hier in Amsterdam bij een lezing in intieme setting van Deborah Maw, een dame die ik heb leren kennen via mijn sprekerstraining in Engeland.
Deborah is onder andere gespecialiseerd in Astrologie en gaf gisteren haar talk Wild, Wyrd & Wise Astrology for 2024, die volgens haar een must is for 'purpose...


Jan 7, 2024

Leven vanuit streven is onnatuurlijk. Het is niet voor niets dat zoveel mensen opbranden en ziek worden. Ze leven niet vanuit hun ware natuur.

Streven hangt samen met eigenbelang.

  • Als het mij goed gaat, ben ik veilig.
  • Als ik mijn droomleven manifesteer, ben ik gelukkig.
  • Als ik ertoe doe, heb ik bestaansrecht. 

Maar we...