Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

May 19, 2024

We teach what we need the most.

En ik ben de eerste om 'schaamteloos' toe te geven dat ik niet altijd zelf volautomatisch de Shift to SHINE kan maken.

Blijkbaar was ik het even totaal niet eens met de wending die het leven nam en wilde ik ingrijpen. De slachtoffermodus kon ik wel snel achter me laten, maar vervolgens...


May 15, 2024

Wanneer je ontdekt dat de wereld anders in elkaar zit dan je dacht en dat niet iedereen het beste met de mens voorheeft, kan dat een grote schok zijn. Ineens schrik je wakker. Maar hoe wakker is dat? 

Als je merkt dat je leeft vanuit verzet, frustratie en angst, zit je toch weer in een soort slachtofferrol. Er is een...


May 15, 2024

Ben je voorbereid op het slechtste of wil je je leren voorbereiden op het best mogelijke, het ondenkbare?

  • Hoe zou je leven eruit zien als je zou stoppen met anticiperen op onheil en tegenslag en in plaats daarvan zou vertrouwen op het leven?
  • Hoeveel tijd zou je besparen omdat risicomanagement en controlfreakgedrag niet...


May 14, 2024

Aan de hand van mijn ‘huisvriendjes’ de gibbons in Artis, die ik kan horen vanuit mijn slaapkamer, deel ik met je waarom de overtuiging dat wij mensen een 'vrije wil' hebben juist heel beperkend kan zijn. 

Hoe gezellig dat ze ook echt van zich lieten horen terwijl ik deze podcast voor je opnam! 

 

Verlang jij naar...


May 12, 2024

Eenzaamheid.

Je kunt jezelf, anderen of mij voorhouden dat je hier geen last van hebt.
Maar ik geloof dat niet.

Ik geloof dat ieder mens ergens diep van binnen een gevoel van eenzaamheid ervaart.
Alleen sommige mensen zijn gewoon veel beter in dit diep verstoppen dan anderen. 

Hoe diep je het ook wegstopt, het zal...