Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Apr 29, 2024

Heb jij het gevoel dat je vastzit in je leven en ben je eigenlijk doodmoe of gefrustreerd omdat je al zoveel hebt gedaan om je beter te voelen en niks lijkt blijvend te werken? 

Ben je er al achter dat nog meer je best doen (presteren) of jezelf verdoven of afleiden (consumeren) ook niet helpen om je beter te...


Apr 26, 2024

Alle verschillende gebieden in je leven hangen met elkaar samen. Zo ontdekte ik dat de lessen die ik leerde in de liefde onmiddellijk impact hadden op mijn business.

En dat niets voor niets gebeurt, ook al kan het wel heel pijnlijk zijn. 

Luister maar wat ik afgelopen maanden heb geleerd over de liefde, mezelf en hoe...


Apr 26, 2024

Sinds kort heb ik mezelf weer opengesteld om nieuwe mannen te leren kennen en te daten.
En deze week viel me iets op wat ik graag met je wil delen. 

Iets waarbij ik denk: Is dit nu juist ruimdenkend of is dit beperkend? 

En ...

ik heb een gloednieuw luisterboek voor je gemaakt wat je nu helemaal gratis kunt downloaden....


Apr 13, 2024

Mensen zijn gek op vaste vormen, want die lijken zekerheid te geven. Denk maar aan een vaste relatie, een vaste baan, een vast inkomen of vaste energietarieven. 

Maar als de vaste vorm gaat botsen met waar je werkelijk naar verlangt, dan heb je een probleem. 

Voel jij ergens ook wel dat je nog blijft vasthouden aan...