Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

May 30, 2021

Tijdens het maken van #133 raakte ik ineens helemaal geïnspireerd om nog een bonusaflevering te maken. Dat is deze geworden. En eigenlijk wilde ik niet alleen een podcast voor je opnemen, maar daar ook nog een mooi cadeautje bij doen.

En zo geschiedde.

Deze aflevering is speciaal voor jou als je jezelf herkent in waar ik heel lang mee heb geworsteld, maar wat me echt steeds beter en beter afgaat. En dat is: Helemaal mezelf durven zijn. In een wereld waarin ‘normaal’ nog steeds de norm is, hoewel het afbrokkelt, omdat het niet langer klopt. 

Normaal willen zijn is een illusie. Het is juist de bedoeling dat authenticiteit, waarheid en eigen(wijs)heid meer en meer ruimte krijgen.

Als jij dit herkent en merkt dat je het vaak nog heel eng of eenzaam vindt om helemaal jezelf te zijn, uit te spreken en te laten zien, dan hoop ik dat ik je met deze podcast en bonusaudio een hart onder de riem kan steken.

Want jouw eigenheid is juist wat naar buiten mag, de wereld in! 

Heel veel luisterplezier!!! 

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-134/