Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

May 23, 2021

Afgelopen week zat ik met de groep deelnemers aan het traject Stap in de Rol van je Leven op een unieke locatie met het mooiste uitzicht van Nederland. 

Dankbaar, voldaan en een beetje weemoedig, want we hebben bijna een jaar lang lief en leed met elkaar gedeeld en het traject zit er nu op.

Zoals je vast wel weet, hou ik ervan om altijd in ontwikkeling te zijn en dingen weer aan te passen of op te geven als ze niet meer kloppen. En ik kwam er gisteren tijdens de livedag achter dat er ook nu iets is wat niet meer klopt. En daarover wil ik het vandaag graag met je hebben, want ik gok dat dit inzicht jou ook weer verder kan helpen.

Heel veel luisterplezier! 

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-132/