Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

May 30, 2021

“Ja maar, zie je dat dan niet?” Nee. Soms ziet iemand iets echt niet. Hoe onbegrijpelijk dat ook lijkt voor jou als jij iets juist overal ziet.

Zo zijn er mensen die alleen maar gevaar zien. Of problemen. Terwijl voor anderen de mogelijkheden en oplossingen voor het oprapen liggen. 

In deze podcast wil ik je graag uitleggen hoe het kan dat je meer gaat zien wanneer jij jouw trilling verhoogt. En natuurlijk ook wat ik daarmee bedoel, je trilling verhogen.

Heel veel luisterplezier!!! 

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-133/