Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Nov 3, 2019

Vandaag wil ik het met je hebben over perfectionisme en hoe je met dat saboterende gedrag je gezondheid en je levensgeluk ernstig in gevaar brengt.

Meer specifiek ga ik  het hebben over het grote risico dat je als perfectionist loopt om een burn-out te krijgen. 

Of jij zo’n perfectionistisch type bent, kun je snel genoeg ontdekken. Doe de test via mijn website. Scoor je rood of oranje, dan hoop ik dat ik je vandaag mag wakkerschudden.

Heel veel luisterplezier!

Ga voor de shownotes naar mijn website: www.zoninjeleven.nl/episode-57