Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Mar 17, 2019

Vandaag trok ik voordat ik begon twee kaartjes uit mijn favoriete card decks om te zien welke kant mijn podcast uit mocht gaan.

Daar rolde een mooie opdracht uit: “Geniet van alles!”
Van alles? Hoezo? Dat kan toch niet? Denk je misschien wel. Nou… het is echt een heel wijs kaartje hoor. Dus blijkbaar is er toch een manier.
Ik deel graag met je hoe ik dit zie. En natuurlijk krijg je ook het inzicht van het andere kaartje.

Veel luisterplezier!

Shownotes

 

  • De carddecks

 

Ik trek regelmatig een kaartje uit het hele bijzondere kaartendeck van Sabine van Dijk, helende lichtkleurtjes: https://www.sabinevandijk/helende-lichtkleurtjes.


Ook trek ik vaak kaarten uit het Card deck van Gabrielle Bernstein, “The Universe has your back.” (O.a. verkrijgbaar bij Bol.com.) 

  • Een nieuwe Aarde - Eckhart Tolle