Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Feb 27, 2019

Een van de grootste problemen van ons mensen in deze moderne tijd is de continue chaos in ons hoofd. En geloof mij maar, als je hoofd een chaos is, is je leven dat ook. Zo binnen, zo buiten. En andersom werkt het ook trouwens. Als je aan de buitenkant begint, word je van binnen ook rustiger. Vandaar dat de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo ook zo populair is natuurlijk.

Ook onze kinderen hebben veel last van die drukte en moeite zich te concentreren. En je kunt er allerlei labeltjes op plakken, maar schieten we daar wat mee op?

Zeker wanneer heel gemakkelijk de pillen uit het kastje worden gehaald, maak ik me zorgen. Is dit de kant die we op willen?

Dankzij mijn nichtje, kreeg ik opeens een inzicht: We zouden allemaal een potje slime in onze tas moeten hebben! Hoezo? Luister maar!

Links behorend bij episode #33

1) Een nieuwe Wereld - Eckhart Tolle

 

 

2) Podcast: “Oprah’s Supersoul Conversations, de serie: A New Earth”

Via Itunes

Via Stitcher


In deze tiendelige podcastserie bespreekt Oprah Winfrey met Eckhart Tolle  elke week een hoofdstuk uit zijn boek “A New Earth”. Aanrader om zo al lezende ook de achtergronden en uitleg mee te krijgen van Tolle zelf.

3) ASMR - The most satisfying ASMR slime video’s

https://youtu.be/BMV0-gaPoXM

4) TeasEar, the app, fun without the mess


 

5) Mijn Zonnestraal over wat de wereldberoemde Japanse opruimgoeroe Marie Kondo teweegbracht in ons huis:

“Marie Kondo” - je hoofd