Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Jan 4, 2023

Waar komt dat diepgewortelde gevoel van onveiligheid. toch vandaan? Dat gevoel dat zo diep zit, dat je misschien denkt dat jij er geen last van hebt. Maar dat stiekem wel de reden is dat jij voortdurend probeert

- situaties te controleren
- achter zekerheden aan te jagen
- te zorgen dat iedereen je leuk vindt
- te laten zien hoe succesvol je bent

Die onveiligheid houdt je gevangen in de illusies van het verleden en de toekomst. Met als gevolg dat je contiNU afwezig bent. De volheid van het leven gaat volledig aan je voorbij!

Wist je dat dat komt omdat je diep van binnen gelooft dat je schuldig bent? Dat maakt dat je je schaamt, je inhoudt, een masker ophoudt, je mening verbergt, kortom jezelf niet durft te zijn en laten zien. En op die manier leef je niet. 

Hoe succesvol je op papier ook bent. Hoe rijk. Hoe knap. 

Hoe lang wil jij het spel nog op dit niveau spelen of wordt het hoog tijd om eens flink te upgraden? 

Dat kan! Veel luisterplezier! 

De shownotes vind je hier: www.zoninjeleven.nl/episode-158