Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Feb 17, 2021

Juist de mensen van wie je het misschien nooit zou verwachten lopen grote kans om zichzelf volledig uit te putten.
In deze podcast zet ik met je op een rijtje waar je dit type mens aan herkent. Misschien gaat er wel een lichtje bij je branden.

En als bonus kun je vandaag luisteren naar een hele effectieve audio uit mijn training en boek PRIMA is Perfect  die jou gaat helpen om niet langer uit te stellen wat je misschien al heel lang voor je uitschuift. En nee, dan heb ik het niet over stofzuigen of de auto wassen. Maar over de dingen die er écht toe doen in je leven. Dingen die eigenlijk belangrijk zijn, maar die je uitstelt door angst. Dat zijn vaak de dingen die als we ze blijven uitstellen zorgen voor spijt aan het eind van ons leven.

Een burn-out is vaak een hele effectieve manier om het roer om te gooien. Om te stoppen met uitstellen. Maar waarom zou je het zover laten komen? 

Hopelijk helpt de audio “Genoeg is genoeg” jou op weg vandaag. 

Veel luisterplezier met deze nieuwe aflevering!

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-119/