Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Dec 13, 2020

2020 loopt ten einde. Wat een jaar. Waar velen zich focussen op wat het allemaal heeft gekost en hoe moeilijk het is geweest, overheerst bij mij (gek genoeg?) dankbaarheid. Ik heb dit jaar veel gegeven, veel gedeeld en veel ontvangen en geheeld. 

En daarom voelt het nu ook als heel passend om deze decembermaand flink uit te pakken.

Jij als trouwe of nieuwe luisteraar maakt kans op een prachtige kalender voor 2021, Back to Nature. Ik heb er maar liefst 12 ingeslagen. En… het boekje waar ik in #105 over sprak, Uiteindelijk komt alles goed van Christina von Dreien. Ik realiseer me nu pas dat ze Von Dreien heet. Heb ik er daarom 3 gekocht? Eentje voor mezelf en die andere twee.. misschien gaat die wel naar jou?

In deze aflevering vertel ik je hoe je kans kunt maken op een van deze prijzen. En… ik vertel je ook hoe ik mijzelf eindelijk en meer en meer durf te zien. En dat zou jij ook mogen doen… Gewoon, omdat je het al bent, of je het nu gelooft en voelt of niet.

Veel luisterplezier!!! 

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-106/