Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Oct 11, 2020

Hilarisch! Ik wilde een podcast opnemen waarin ik laat zien op welke manier je met humor, met lichtheid bepaalde dingen aan de orde kunt stellen.

Het is een tijd van heel veel meningen en polariteit. Voor je het weet, bevind ook jij je in een discussie of gevecht. Er is weinig respect voor een ander geluid. Mag jouw geluid er zijn? Ja. Mag jij dat delen? Ja. Moet dat hard en heftig? Dat hoeft niet. Humor helpt. In deze podcast geef ik je 2 voorbeelden hoe ik mijn waarheid op een luchtige manier deel met de wereld. Maarrrrr. tijdens het opnemen ontdekte ik dat ik zelf met open ogen in een valkuil trap, waar ik juist zo graag uit wil blijven en anderen voor wil behoeden. Hoe hilarisch.

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-101/