Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Mar 24, 2019

Dagelijks schrijven zich mensen in als ondernemer bij de KvK. En ook steeds meer vrouwen besluiten te gaan ondernemen. Maar die stoere stap wagen is geen enkele garantie voor succes. Gek genoeg is de groep onder 30 en boven 45 jaar succesvoller dan de groep daartussenin. Zouden al die ondernemers wel beseffen dat ‘succes’ voor 90% tussen je oren zit? Ik had geen idee destijds. Maar nu wel. Deze podcast gaat dan ook over hoe cruciaal vertrouwen is als je onderneemt en wat dat inhoudt. Maar er is nog een laag. En die heb ik nog niet eens zo lang geleden ontdekt. Veel luisterplezier!

Steeds meer vrouwen ondernemen

Wat interessante gegevens over startende vrouwelijke ondernemers vind je hier:

https://www.kvk.nl/over-de-kvk/media-en-pers/nieuws-en-persberichten/steeds-meer-vrouwen-ondernemen/

 

Gratis Webinar Ondernemen vanuit je Ware Zelf

Woensdag 3 april geef ik een gratis webinar voor 100 mensen: Ondernemen vanuit je Ware Zelf.

Ben je al ervaren ondernemer, startend of dromend van een eigen bedrijf? En belangrijker, herken je je in deze podcast en ben je nieuwsgierig naar mijn valkuilen en wat ik in 12 jaar ondernemerschap heb geleerd? En wat ik om me heen zie gebeuren waardoor het ondernemerschap voor velen een frustrerende reis is?
Wil je mijn inzichten en lessen horen, niet alleen over het belang van eigenwaarde en vertrouwen, maar ook over die diepere laag, het leren leven en  ondernemen vanuit je Ware Zelf? Schrijf je dan in via deze link: https://zoninjeleven.webinargeek.com/ondernemen-vanuit-je-ware-zelf-1

Er komt geen opname. Wel staat de opname na afloop in de Zonnebank.

De Zonnebank

Ben jij benieuwd naar mijn online Zonnebank, waarin je al mijn online programma’s kunt volgen? Meld je dan aan voor de Zonnebank informatielijst, dan vertel ik je er alles over en krijg je bericht als de deuren weer opengaan.

https://www.e-act.nl/ah/site?a=2171&p=255290