Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Nov 26, 2023

Het was een hele gezellige avond, totdat de uitslag bekend werd en de stemming aan tafel omsloeg als een blad aan een boom. 

Jawel… verkiezingsavond. Ik moest echt even schakelen te midden van al die verontwaardiging en dat vingerwijzen. Voor mij is het inmiddels zo vanzelfsprekend om de (collectieve) buitenwereld te...


Nov 19, 2023

httJe moet (dingen) doen om ertoe te doen. Dat is wat we overal in de maatschappij meekrijgen. De andere kant is dat mensen bij bosjes tegen de vlakte gaan en zichzelf opbranden doordat ze zoveel doen. 

Om te ontdekken hoe deze schijnbare tegenstelling werkt, is het belangrijk om uit te zoomen. Als je shift naar een...


Nov 12, 2023

"We zijn nu eenmaal emotionele wezens" wordt vaak gezegd. Klopt. Maar dat wil niet zeggen dat we slachtoffer moeten blijven van onze emoties en onbewuste patronen!

In deze podcast wil ik je op een eenvoudige manier uitleggen hoe emoties, gevoelens en triggers werken. En hoe het komt dat heel veel mensen volkomen...


Nov 5, 2023

 

"Tel even tot 10 en wacht tot je weer afgekoeld bent!" Een veelgehoorde tip. Net als dat gezegd wordt het goed is je (heftige) emoties vooral eruit te gooien.

Maar wat als je eigenlijk door zo weg te lopen van een heftige emotie je in feite wegloopt voor jezelf? En wat als dat ook gebeurt wanneer je die emotie deelt...