Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Jun 30, 2019

Afgelopen week deelde ik een post op Facebook, waarin ik eerlijk deelde dat ik nogal wat te verstouwen had en dat de stekker er even uit moest. Superveel lieve reacties waren het gevolg. “Wat goed dat je dit deelt!” Ook achter de schermen kreeg ik reacties, maar dan anders, vooral ongerust. Van mensen die zich best...


Jun 23, 2019

Blijf jij vaak hangen in woede? Of kun jij helemaal niet goed boos worden? Misschien heb je als kind al geleerd om dat juist te onderdrukken? Dan ben je niet de enige, want woede en boosheid zijn belangrijke emoties die bij heel veel mensen ‘ondergronds’ zijn gegaan, met alle gevolgen van dien.

 

In deze aflevering...


Jun 16, 2019

Bibi Cammaert was een typisch gevalletje ploeterende en falende perfectionist, inclusief de nodige fysieke klachten. Toen ze ontdekte waar het vandaan kwam, besefte ze ook dat ze hier zelf iets aan kon veranderen. En dat ze kon stoppen met het leven naar de verwachting van anderen en kon kiezen voor haar eigen geluk.