Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Nov 28, 2019

Geloof jij in toeval? Met deze vraag open ik het gesprek met Edwin Selij, ook wel de hypnosekoning van Nederland. Toen ik hem voor het eerst zag, zei iets in mij al: Interessante vent! Hij was toen nog niet eens voor zichzelf begonnen. Jaren later won ik een opleiding aan zijn hypnose-instituut in Wormerveer. Dat ook...


Nov 24, 2019

Als je merkt dat je vaak druk bent, een kort lontje hebt, je druk maakt of druk doet, dan ben je waarschijnlijk drukverslaafd. Je brein is dan gewend vanuit de overlevingsstand te functioneren. Dit stopt niet zomaar vanzelf. En zo kun je ook niet in contact komen met jouw ware levensdoel. In deze episode vertel ik je...


Nov 17, 2019

De feestperiode staat weer voor de deur. Ook als je geen kleine kinderen thuis hebt, staan deze gekke weken vaak bol van de stress. Als je geen tijd, aandacht en ruimte neemt voor jezelf, is de kans groot dat jouw perfectionisme met je aan de haal gaat en dat je aan het eind van het jaar total loss bent. 

In deze...


Nov 10, 2019

Waarschijnlijk heb jij er ook last van, maar misschien wel heel vaak onbewust. Schuldgevoelens. Enig idee hoe ze je saboteren? Afhouden van wat je eigenlijk wilt? We zijn collectief verslaafd aan het toegeven aan schuldgevoelens. Kan dat anders? In deze podcast vertel ik je graag wat ik hierover heb geleerd. 

Heel...


Nov 3, 2019

Vandaag wil ik het met je hebben over perfectionisme en hoe je met dat saboterende gedrag je gezondheid en je levensgeluk ernstig in gevaar brengt.

Meer specifiek ga ik  het hebben over het grote risico dat je als perfectionist loopt om een burn-out te krijgen. 

Of jij zo’n perfectionistisch type bent, kun je snel...