Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

May 31, 2018

Wist je dat mijn ouders destijds mijn voornaam hebben gekozen omdat ze zo weg waren van het wereldberoemde 'Girl from Ipanema' van de Braziliaanse zangeres Astrud Gilberto? 

Ik zeg altijd ‘Toeval bestaat niet!’ en misschien is het dus inderdaad geen toeval dat ik op mijn 18e naar Brazilië vertrok?

Wanneer je luistert naar de rode draad in het verhaal van deze eerste aflevering, zul je merken dat ik terugkijkend ontdekte welk gevoel in mijn leven alleszeggend is. En dat wanneer ik dat gevoel maar volg, het uiteindelijk allemaal klopt.

En ik geloof oprecht dat dit niet alleen voor mij geldt, maar dat we uiteindelijk allemaal alles doen voor een bepaald gevoel. Noem het geluk, voldoening, vervulling, het maakt niet uit. We doen alles om uiteindelijk een bepaald gevoel te bereiken.

Jarenlang stond ik heel ver van mijn gevoel af. Soms was het er even. Tijdelijk. En dan verdween het weer. Totdat ik het in de gaten kreeg. Hoe het werkt. Hopelijk zet mijn verhaal jou ook aan het denken. 

  • Waarom doe jij wat je doet?
  • Wat wil jij voelen en ervaren in je leven?
  • Wanneer voelde jij je op je best? En wat deed je toen?
  • Heb je dat gevoel vaker gehad?

Ik zou het super vinden als je op mijn aflevering wilt reageren. 

In Zon in je Leven wil ik je wekelijks inspireren met mijn eigen verhalen, levenslessen en alle kennis en ervaring die de afgelopen ruim 10 jaar in mijn praktijk heb opgedaan.

Je zult ontdekken hoe ik van een ongelukkige, gefrustreerde angstige en onzekere vrouw het geluk vond door te leren hoe ik de zon van binnenuit kon voelen.

Met als gevolg dat ik steeds meer begon te begrijpen wie ik was, waar ik echt voor stond en wat ik werkelijk wilde in mijn leven.
Nu terugkijkend lijkt het net alsof ik radicaal het roer heb omgegooid, maar het was een proces. En dat is het nog steeds.

=> Ik hoop je regelmatig als luisteraar te mogen verwelkomen, zodat ik je kan laten ervaren dat ook jij kunt leren veel vaker Zon in je Leven te ervaren en je gewoon goed te voelen over jezelf.

=> Elke zondag kun je een nieuwe aflevering verwachten.Wil je geen aflevering missen, abonneer je dan op Zon in je Leven via een van de buttons.

=> Vond je dit een leuke aflevering? Laat dan even een 5-sterren recensie achter op Itunes via: https://itunes.apple.com/nl/podcast/zon-in-je-leven/id1392903946
Dan kunnen veel meer mensen Zon in je Leven vinden.

=> Heb je vragen of misschien juist suggesties voor mijn volgende uitzendingen?
Mail dan naar support@zoninjeleven.nl o.v.v. Zon in je Leven podcast


Zonnige groet,

Astrid Links:


“Voel je goed want je bent al perfect” - is een gratis hypnosetrack om je goed te voelen https://soundcloud.com/user-712555384/voel-je-goed-want-je-bent-al-perfect-perfect


Je kunt via mijn website nog veel meer gratis proeven, zoals de preview van mijn boek PRIMA is Perfect via www.zoninjeleven.nl/gratis


Volg me via social media:

 

Instagram: https://www.instagram.com/astriddavidzon/
Facebook: www.facebook.com/zoninjeleven
Linkedin:  https://www.linkedin.com/in/astriddavidzon/