Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Nov 2, 2022

Wist je dat je zonder het te weten heel veel pijn, verdriet, woede en nog vele andere emoties hebt weggestopt? Misschien denk je wel dat je oud zeer allang hebt verwerkt. Dat denken heel veel mensen. “Dat heb ik een plekje gegeven!” “Dat is al zo lang geleden!” hoor ik heel vaak. Maar in de meeste gevallen is de verwerking alleen mentaal, via je ratio, je hoofd geweest. Al die tijd draagt je lichaam nog steeds de lasten, met vaak grote gevolgen, die jij misschien aan hele andere dingen linkt.

In deze episode behandel ik een aantal modellen die aantonen hoe belangrijk het is om oog te hebben voor jouw beerput. Angst is vaak een reden om het deksel erop te houden. Misschien denk jij ook wel: Dan komt er zoveel los, dat kan ik niet aan! Maar dan heb je geen idee wat er gebeurt als je je ballast links laat liggen.

Ruim je je shit niet op, dan kleurt je leven bruin. Doe je dat wel, dan komt er licht en helderheid. Zo simpel is het eigenlijk. Ik zou het fantastisch vinden als jij na het beluisteren van deze podcast een heel andere kijk hebt op jouw reservoir. Het is geen beerput, het is een schatkamer. Als jij kiest voor licht, gaan er bijzondere dingen gebeuren in je leven!

Heel veel luisterplezier!

De shownotes vind je hier: https://www.zoninjeleven.nl/episode-155