Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Oct 20, 2018

Verlang jij ook naar:

Een gelukkig en vrij leven 

Waarin je kunt zijn wie je écht bent

Zodat je kunt doen wat je wilt doen of voelt dat je te doen hebt

Op 22 november organiseren Astrid Davidzon en Marieke Zwinkels het I AM Event waarin ze jou aan de hand van concrete tools, tips en technieken laten ervaren dat het écht kan! 

In deze episode stellen Marieke en Astrid zich aan je voor, vertellen ze hoe het I AM Event tot stand kwam en ontdek je hoe je alles rondom het event kunt volgen. Ook vertelt Marieke hoe werken met 'the Language of Light' haar leven compleet heeft veranderd en legt Astrid uit waarom ze zo'n passie heeft voor hypnose en hoe ze dat in haar werk gebruikt. Uiteraard zul je op 22 november ook zelf de magische kracht van deze wat meer ongrijpbare 'tools' gaan ervaren.