Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Nov 4, 2018

Een model dat mijn leven heeft veranderd, is de Piramide van Hawkins. Deze laat ik regelmatig voorbijkomen in mijn online masterclasses, cursussen en trainingen. Ik leg dan vaak ook uit hoe de relatie is met de Wet van de Aantrekking.

Als je deze materie écht doorgrondt, zul je ontdekken dat het leven magisch kan zijn. Maar bij veel mensen beklijft het niet. Het is namelijk iets wat we nooit op school hebben geleerd. Dus de kracht zit 'm in de herhaling. Daarom ga ik het er in deze podcast ook over hebben. 

 

De film en het boek 'The Secret' kennen veel mensen wel, maar vinden ze vaak zweverig of te commercieel ingestoken. En wanneer het niet lukt om de dingen aan te trekken waar je zo naar verlangt, ondanks alle 'goede moed' die je keer op keer weer hebt verzameld, dan is het logisch dat je ontmoedigd raakt en echt gelooft dat het niet werkt. 

Nu kun je jezelf levenslang gefrustreerd blijven afvragen waarom jij geen succes hebt, waarom jij te weinig geld hebt, waarom je maar niet de ware liefde aantrekt enzovoort. Maar vanuit die energie wordt het geen haar beter. 

Toch wil ik je vandaag laten zien dat er zoveel voor je kan veranderen, als je er meer over leert en de verbanden gaat leggen, zodat je gaat snappen waar het 'fout' gaat. Dat je met de stroom mee kunt gaan bewegen in plaats van er tegenin. Dat een quote als 'The Universe has your Back' van Gabrielle Bernstein geen onzin is.

In de shownotes bij deze episode via www.zoninjeleven.nl/episode-22 kun je nadere informatie en links vinden die ik in deze podcast noem.

Ook vind je daar meer info over het I AM Event dat ik samen met Marieke Zwinkels organiseer op 22/11/18. 
Daar gaan we veel verder op deze materie in en blijft het niet bij praten, maar zul je ook magische dingen gaan ervaren.