Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Jun 6, 2018

Jarenlang hield ik mezelf gevangen in werk dat me niet echt paste, waar ik niet echt gelukkig van werd. Ik was altijd al bang om te kiezen, vooral om fout te kiezen natuurlijk en ik hield daarom voortdurend ‘alle opties open’. Vaak bleef ik ook uit angst te lang hangen. 

Tien jaar geleden besloten we een rigoureuze stap te nemen: We emigreerden naar Italië. De vraag die ik toen regelmatig kreeg, irriteerde me mateloos!

Pas achteraf denk ik…  “Dat was niet terecht, Astrid!”
Maar ja, toen wist ik natuurlijk nog niet dat ons gedrag wordt beïnvloed door de manier waarop ons brein is geprogrammeerd. En dat dit per persoon zo verschillend is (maar gelukkig wel te veranderen).

In aflevering 2 geef ik je ook een aantal belangrijke tips om je dromen te realiseren. De meeste mensen hebben namelijk onbewust niet zo’n slimme strategie en hun dromen verzanden daarom vaak in uitstel of afstel. Eeuwig zonde!

Hoe zit het bij jou?

  • Heb jij ook dromen?
  • Raak je overweldigd omdat je niet kunt overzien wat er allemaal bij komt kijken en stel je het daarom uit (of af)?
  • Wat heb jij nodig om wel stappen te zetten?

Ik ben heel benieuwd en zou het leuk vinden als je jouw reactie achterlaat.

 => Ik hoop je regelmatig als luisteraar te mogen verwelkomen, zodat ook jij ontdekt dat kunt leren veel vaker Zon in je Leven te ervaren en je gewoon goed te voelen over jezelf.

=> Elke zondag kun je een nieuwe aflevering verwachten.Wil je geen aflevering missen, abonneer je dan op Zon in je Leven.

 => Vond je dit een leuke aflevering? Laat dan even een recensie achter op Itunes via: https://itunes.apple.com/nl/podcast/zon-in-je-leven/id1392903946
Dan kunnen veel meer mensen Zon in je Leven vinden.

=> Heb je vragen of misschien juist suggesties voor mijn volgende uitzendingen? Mail dan naar support@zoninjeleven.nl o.v.v. Zon in je Leven podcast

Links:

“Voel je goed want je bent al perfect” - is een gratis hypnosetrack om je goed te voelen https://soundcloud.com/user-712555384/leer-je-goed-voelen-want-je-bent-al-perfect

Je kunt via mijn website nog veel meer gratis proeven, zoals de preview van mijn boek PRIMA is Perfect via www.zoninjeleven.nl/gratis

Volg je me al via social media?

Instagram: https://www.instagram.com/astriddavidzon/
Facebook: www.facebook.com/zoninjeleven
Linkedin:  https://www.linkedin.com/in/astriddavidzon/