Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Oct 7, 2020

In  #98 had ik het al over hoe vreemd ik het vind dat er van hogerhand wordt opgetreden tegen iets wat zogenaamd gereguleerd moet worden omdat het gevaarlijk zou zijn. In dit geval hypnose en hypnotherapie. 

Natuurlijk is het belangrijk dat we niet bij de neus worden genomen en dat mensen niet worden bedrogen. Maar ik kan me echt niet aan de indruk onttrekken dat degenen die het hardst roepen het beste met ons voor te hebben vaak juist ook degenen zijn die een geheime agenda hebben.

Vandaag een voorbeeldje van wat me vanochtend opviel in een kop op nu.nl over mondkapjes.

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-99/