Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Aug 23, 2020

“People only like the surprises they want. Otherwise they call it problems.”
Aldus succescoach Tony Robbins. Nou, 2020 zit vol verrassingen. En hoe heftiger jij je ertegen verzet, des te zwaarder ga je het hebben.

Ik heb mijn portie al gehad denk ik, afgelopen maanden. Maar ik zie nu zo helder waar dit allemaal voor nodig is en naartoe gaat. En dat is zo gaaf! Het is zo’n unieke tijd! We moeten waarschijnlijk komende periode nog wel de tanden op elkaar zetten. En dan helpt het enorm als je weet wat je moet doen om vol vertrouwen  van A naar B te komen. 

Ga voor de shownotes naar de website: https://zoninjeleven.nl/episode-88/