Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Feb 23, 2020

Ik ben benieuwd of je dit herkent. Dat je als je eerlijk bent heel vaak bezig bent met of je wel leuk of goed genoeg bent. Ik ontving een mail van een van mijn luisteraars die aangaf hier heel erg mee te worstelen. Ze wil heel graag het verschil maken en iets prachtigs neerzetten in de wereld. En tegelijkertijd heeft ze het gevoel alsof ze niet genoeg doet. 

Ik herken dit zo enorm. Dat mezelf willen bewijzen en bang zijn voor afwijzing was vroeger ook mijn drijfveer. Nu wil ik nog steeds een verschil maken, maar ik doe dit nu vanuit plezier en passie. Niet omdat ik vind dat het moet. En in mijn relatie ben ik die tijd van ‘ben ik wel leuk genoeg’ gelukkig ook allang voorbij. Tijd voor een podcast over indruk willen maken en het gevoel niet genoeg te zijn.

Veel luisterplezier! 

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-72/