Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

May 12, 2019

In deze episode vertel ik je welke strategie ik sinds een paar jaar in ieder geval wekelijks en regelmatig vaker hanteer die ervoor zorgt dat ik er steeds beter in wordt om te creëren wat ik wil.


Deze strategie deel ik met al mijn cursisten, in de Zonnebank en voorheen ook al iedereen die mijn trainingen deed. Want hij kan echt wonderen verrichten als je hem leert toepassen. En ik hoop natuurlijk dat jij dit nét zo serieus neemt als ik dat doe.
Want dat wordt je leven zoveel leuker!

Shownotes

PRIMA is Perfect Facebook Community

De hele maand mei 2019 kun je de Minicursus De 4 vragen volgen in de FB Community.
https://www.facebook.com/groups/primaisperfect/
Ben je geen Facebooklid, word dan lid van mijn YouTube kanaal en bekijk de videolessen daar. Ze staan slechts tijdelijk online, dus stel kijken niet te lang uit!

 

Gratis minicursus Perfectionisme Loslaten.

Er komt weer een gratis minicursus aan. Je kunt je hiervoor aanmelden via deze link:

https://primaisperfect.nl/minicursus/

 

Inspirerende gasten

Komende tijd krijg ik weer een aantal inspirerende mensen te gast, onder andere de schrijfster van het indrukwekkende boek Cosmic Woman, de oprichtster van www.jongburnout.nl en de man achter het hypnose instituut Edwin Selij. Dus blijf mijn podcasts zeker beluisteren.