Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

May 5, 2019

Het is zo ongelofelijk gemakkelijk om te blijven hangen in malen en piekeren over wat er niet goed gaat. Over wie je heeft bekritiseerd, wat je nog niet lukt, hoe dingen in de toekomst moeten. Maar het helpt geen zier.

Alle tijd die daarmee verloren gaat, komt nooit meer terug. Veel beter kun je elke dag…. Nou ja… luister maar!

Veel luisterplezier!

 

PRIMA is Perfect Facebook Community

Deze vind je via deze link op Facebook: https://www.facebook.com/groups/primaisperfect/

 

Op donderdag 2 mei heb ik een live uitzending gemaakt n.a.v. de overheidscampagne ‘Hey, het is oké’. Hoewel ik er absoluut voor ben om dingen uit de taboesfeer te halen en schaamte dingen alleen maar erger maakt, heeft deze campagne in mijn ogen ook onbedoelde negatieve effecten. Heel erg zelfs. Hoe dat zit, kun je zelf bekijken en beluisteren in die video.

 

Interesse in de Zonnebankactie
Ben je nieuwsgierig naar de Zonnebank en wil je vooraan in de rij staan als de deuren weer openstaan? Meld je dan aan voor deze lijst, dan stuur ik je nieuws, zodra dit bekend is.

https://www.e-act.nl/ah/site?a=2171&p=255290

 

Doe mee met ‘De 4 vragen

Een van de belangrijkste onderdelen in mijn trainingen is het onderdeel ‘De 4 vragen’.  Waarom dat zo is, hoe het je leven kan veranderen en hoe je mee kunt doen om dit ook in je leven te gaan integreren, kun je allemaal leren in de Facebook Community PRIMA is Perfect. Op maandag 6 mei gaan we van start.

Gratis minicursus Perfectionisme Loslaten.

Er komt weer een gratis minicursus aan. Details hoor je in #44 van mijn podcast.

Winnaar Start before you are ready’

De winnaar is Ilonka de Leur. Ik zorg dat je het boek ontvangt!

100% Inspiratie Podcast - Thijs Lindhout

Luister eens naar deze podcast en dan met name deze aflevering:

Versterk je genezend vermogen op vijf niveaus - met Henk Fransen.

https://thijslindhout.nl/intens-137-versterk-je-genezend-vermogen-op-vijf-niveaus-met-henk-fransen/

Ik visualiseer in gedachten al dat ik ook een keer te gast ben bij Thijs trouwens!