Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Apr 28, 2019

Hoe hou ik dit goede gevoel vast? Wat als ik een terugval heb? Deze vragen krijg ik bijna dagelijks. Herkenbaar? In mijn ogen bestaat een terugval helemaal niet. En als je daar wél in gelooft, maak je het jezelf heel moeilijk. Hoe dat zit, hoor je in deze korte, maar krachtige episode. Je maakt trouwens nog kans op het boek van Simone Levie! De winnaar maak ik op 5 mei a.s. bekend. Check deze aflevering en de shownotes voor meer info.

 

Veel luisterplezier!

 

Terugvallen bestaat niet!

In deze afbeelding kun je precies zien waarom een terugval een illusie is.
Winactie

Je maakt ook deze week nog kans op het deze maand verschenen boek van Simone Levie.

 

Als jij via Itunes, Stitcher, Soundcloud, Instagram of Facebook laat weten wat je van de uitzending van vorige week vond (dus van #41) maak je kans. Mail je reactie ook even naar support@zoninjeleven.nl en vermeld in de titel: “reactie podcast 41”, dan weet ik dat je meedoet met de winactie.

 

De winnaar maak ik bekend in mijn podcast van zondag 5 mei.