Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Apr 21, 2019

In de vorige podcast ging het over het taboe op stilstaan. En hoe belangrijk het is om de tijd te nemen om te onderzoeken waar je staat in je leven. Dit zou je ook kunnen opvatten op een manier die ervoor zorgt dat je niet even stilstaat, maar volledig blokkeert. En dat is ook niet de bedoeling. Want dan laat je je door je angsten leiden.
In deze podcast komt heel veel inspiratie samen. De lessen van Simone Levie. De brand in de Notre Dame. De schreeuw om meer lichtwerkers. En wat Lenette van Dongen en Michelle Obama hiermee te maken hebben.

MAAK KANS OP HET BOEK VAN SIMONE LEVIE

Onder mijn podcastluisteraars verloot ik dit keer het nieuwe boek van Simone Levie: Start before you are ready.
Als jij via Itunes, Stitcher, Soundcloud of je eigen Instagram- of Facebookaccount laat weten wat je van deze uitzending vond (mail het ook even naar support@zoninjeleven.nl en vermeld in de titel: “reactie podcast 41”, dan weet ik dat je meedoet met de winactie)  maak je kans.

De winnaar maak ik bekend in mijn podcast van zondag 5 mei.

De BeLive uitzending die Marieke Zwinkels en ik hebben gemaakt op Goede Vrijdag kun je hier terugzien.