Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Apr 7, 2019

Misstanden in de geestelijke gezondheidszorg, in de medische wereld, in het onderwijs. Jemig, wat mag er in deze wereld nog veel veranderen. Het doet verdacht veel denken aan wat George Orweel beschreef in 1984. Wat zijn we toe aan meer bewustwording. Wat mogen we ons veel meer focussen op wat we WEL willen in plaats van niet.

Hoeveel mensen zie jij in je omgeving die écht bezig met het brengen van positieve verandering? En hoeveel laten het maar aan zich voorbij gaan en dromen verder? Of verspillen in mijn ogen hun tijd met aanschoppen tegen waar ze het niet mee eens zijn?
Comfortabele keuze. Want dan hoeven we niet op te staan en onze angsten aan te kijken, die we gegarandeerd gaan tegenkomen als we verandering willen.


Wat doe jij? “Be the change you want to see in the world”, zei Gandhi.  
Maar elke verandering begint bij … jezelf.

Een podcast die ik opnam omdat ik mijn vuurtje weer heftig voelde oplaaien.

Luister maar!

 

Gratis E-book Ondernemen vanuit je Ware Zelf

Vraag het aan via deze link: https://www.e-act.nl/ah/site?a=2171&p=262499

Wil je een telefonische afspraak om te kijken of dit wat voor je is?
Check mijn agenda of er nog plek is:  
https://calendly.com/astriddavidzon/vrijblijvende-telefonische-intake