Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Mar 31, 2019

Als ik mij door mijn weerstand had laten leiden, zat ik nu nog vast in een ander leven. Niet mijn leven. Maar een leven afgestemd op anderen. Dan was ik een speelbal van ‘het lot’. Met alle frustraties, boosheid en verdriet van dien.

Ziekmakend, zo’n leven. Dat weet ik ook uit ervaring.

Afgelopen jaren, sinds ik mijn angsten ben gaan doorzien, mijn shit ben gaan opruimen en ben gaan ondernemen, is me duidelijk geworden hoeveel excuses we onszelf vertellen. Het komt altijd op hetzelfde neer: Nee, nu nog niet… Eerst nog.

In deze episode hoop ik dat jij ook inziet dat het hoog tijd is om hiermee te kappen.

Het brengt je … NERGENS!

Veel luisterplezier!