Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Feb 3, 2019

Veel mensen zijn ervan overtuigd dat het moeilijk is. En ze hebben gelijk. Ik ben ervan overtuigd dat het ook gemakkelijker is dan je denkt. En ook ik heb gelijk.

Er zijn namelijk 2 manieren om te veranderen. Vanuit weerstand en vanuit acceptatie van waar je nu staat. Graag leg ik je het verschil uit. Een verschil wat je heel veel energie kan gaan opleveren. En veel ellende kan besparen. Veel luisterplezier!

 

Links behorend bij episode #30

 1. Podcast #22 over de Wet van de Aantrekking

  Je zult #30 beter snappen als je het model van Hawkins (zijn piramide) snapt. Dit leg ik uit in #22: www.zoninjeleven.nl/episode-22
 1. Podcast #19 met Heleen Ytsma: Hoe je ademt, zo sta je in het leven

  Heleens technieken kunnen je goed helpen om beter te worden in accepteren en daarmee in veranderen. www.zoninjeleven.nl/episode-19
 1. Breintrainings mp3’s

  Met de kortingscode breintraining ontvang je 50% korting op deze 2 bijzondere mp3’s.

  Check de link voor meer informatie en om ze te bestellen: https://zoninjeleven.nl/hypnose-mp3s/
 1. Basiscursus perfectionisme loslaten

  https://zoninjeleven.nl/basiscursus-perfectionisme-loslaten/