Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Jan 27, 2019

Hoe herken je faalangst en perfectionisme bij (je) kinderen en wat kun je doen om ze te helpen?

Veel tieners gaan gebukt onder keuzestress. Bang om verkeerde keuzes te maken voor hun toekomst of simpelweg niet weten wat ze willen ‘worden’. Veel ouders maken die stress alleen maar groter met hun verlangens en verwachtingen van hun kroost. Welke boodschap zou je kinderen misschien beter kunnen meegeven? En kun je het ‘fout’ doen in de opvoeding?

Ik geef je ook een concrete techniek die je bij (kleine) kinderen gemakkelijk kunt toepassen om ze te helpen van hun angst af te komen (heb ik met succes vaak gebruikt bij mijn kinderen).