Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Dec 16, 2018

Veel mensen worstelen met pleasegedrag en zelf en jarenlang deed ik niet anders. Totdat ik doorkreeg hoe hoog de prijs was die ik hiervoor betaalde.
Wat is het?
Waarom doe je het?
Wat levert het op?
En ... hoe kun je ermee stoppen.

Ik neem je o.a. mee in het verrassende inzicht dat ik kreeg toen ik een voor mij superbelangrijke afspraak moest afzeggen, met een schuldgevoel van hier tot Tokyo.
En ook ontdek je waarom ik mijn reis naar Brazilië maar steeds niet verder wilde concretiseren en hoe ik ontdekte dat pleasegedrag hier een rol in speelde.