Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Nov 15, 2022

Je relatie weerspiegelt precies hoe jij in het leven staat. Je kunt wel in relatietherapie gaan, maar wanneer je hoopt dat je daardoor gelijk of erkenning gaat krijgen, van de therapeut of je partner, dan schiet je daar uiteindelijk niet zoveel mee op. Want hoe je relatie nu is, zegt alles over jezelf. 

Ook je heil...


Nov 2, 2022

Wist je dat je zonder het te weten heel veel pijn, verdriet, woede en nog vele andere emoties hebt weggestopt? Misschien denk je wel dat je oud zeer allang hebt verwerkt. Dat denken heel veel mensen. “Dat heb ik een plekje gegeven!” “Dat is al zo lang geleden!” hoor ik heel vaak. Maar in de meeste gevallen is...


Oct 28, 2022

Van de week deelde iemand in een van mijn Facebookgroepen een artikel getiteld: 5 redenen waarom veranderen moeilijk is.

Ik vond dat grappig, omdat ik net die dag bezig was met het schrijven van een E-book waarin ik onderbouw waarom veranderen veel gemakkelijker is wanneer je zorgt dat je weet wat werkt en waarom. En...


Oct 19, 2022

Na een lange zomer zonder podcasts, maar met enorm veel veranderingen in mijn leven, op alle vlakken is het weer hoog tijd voor een nieuwe podcast.

Niet omdat ik dat heb bedacht. Maar omdat er twee dagen geleden ineens een enorme golf aan inspiratie mijn nieuwe huis in Egmond aan Zee binnen kwam zetten. En dus ben ik...


Jun 19, 2022

Na haar derde burn-out was ze er écht klaar mee. Karin Roest uit Vlaardingen kwam in actie toen ze zichzelf herkende in een artikel van mij en schreef zich in voor De Zonnebank en begon met PRIMA is Perfect.

We kennen elkaar nu drie jaar en het is zo cool om te zien enorm Karin is veranderd.

In deze podcast vertelt ze...