Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Feb 12, 2021

Misschien doe jij het ook wel bewust. Visualiseren. Omdat je hebt gehoord dat dat een goede manier is om te manifesteren, te creëren wat je wilt in je leven. Je dromen werkelijkheid te laten worden.

Je maakt misschien moodboards of doet visualisatieoefeningen.

Maar wist je dat je ook ineffectief kunt visualiseren? Waardoor het geen of weinig effect heeft, ondanks al je inspanningen? 

In deze aflevering ga ik je uitleggen hoe dat zit. Doe er je voordeel mee. Dat scheelt je veel tijd, energie en frustratie!

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-118/