Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Jan 1, 2023

Precies een jaar geleden, op 1 januari 2022 begon ik met dag 1 van een heel jaar iets heel consequent doen. En dat is voor mij life changing geweest. Niet alleen voor mijn persoonlijke leven, maar ook voor mijn business en wat ik vanaf dit jaar ga delen.

Het is een radicaal andere basis en betekent dan ook een enorme shift in alles wat ik tot nu toe heb gedaan en ook gedeeld.

Ik gun jou ook een totaal andere blik op jezelf, het leven en ‘de realiteit’. Waarom? Dat zal je in de volgende episodes steeds duidelijker worden.

Veel luisterplezier! https://www.zoninjeleven.nl/episode-157

En in de podcast heb ik het over de wachtlijst voor Mastering the Game of Life: Dit is de link om daarop te komen: https://www.e-act.nl/ah/site?a=2171&p=420054