Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Nov 15, 2022

Je relatie weerspiegelt precies hoe jij in het leven staat. Je kunt wel in relatietherapie gaan, maar wanneer je hoopt dat je daardoor gelijk of erkenning gaat krijgen, van de therapeut of je partner, dan schiet je daar uiteindelijk niet zoveel mee op. Want hoe je relatie nu is, zegt alles over jezelf. 

Ook je heil zoeken in een ander of alleen verder gaan kunnen niet voorkomen dat jij het thema wat je hebt aan te kijken gewoon weer op je bordje krijgt. Je kunt nooit aan jezelf ontsnappen. 

Dit klinkt heftig, maar uiteindelijk gebeurt alles in het leven  vóór je. Alleen het vergt wel een hele bewuste blik en moed om het zo te kunnen en durven zien. Het is niet gek dat je in the heat of the moment liever elke dreiging van verlies of onveiligheid uit de weg gaat. En dus blijft doormodderen of niet durft aan te kaarten waar het eigenlijk over zou moeten gaan.

Wat als jij wél zou durven inzoomen op waar het wérkelijk knelt, in jezelf? En wat als je datgene wat je nu vakkundig omzeilt en niet noemt, wél op tafel durft te leggen? In deze podcast deel ik mijn persoonlijke ervaring met je. Hoe mijn relatie 180 graden omkeerde, puur door mijn eigen innerlijke werk te doen. 

Heel veel luisterplezier! 

Ga voor de shownotes naar mijn website: www.zoninjeleven.nl/episode-156